Una #FandeSantaTecla més

Els amics de Tarragona cultura em van demanar que faci 3 recomanacions culturals de Tarragona dins del projecte #FandeTGN i aprofitant que estem en plenes Festes de Santa Tecla he fet una tria de tres actes del programa d’aquestes Festes.

La primera recomanació, si heu estat de sort i teniu ja l’entrada per gaudir d’una bona estona al teatre… enguany, un dels Balls parlats de la ciutat, els Dames i Vells, celebren els seus 500 anys i ho fan canviant el carrer pel teatre amb un musical que tot preveu sorprendre’ns i fer-nos fer un tip de riure.

IMG_3916-0.JPG
La meva segona recomanació és de música i ball. Us agrada ballar? Sabeu què és el lindy hop? Doncs és un ball que té orígens a finals dels anys 20 i principis del 30 als Estats Units. Fa un temps que a Tarragona ha agafat força gràcies a l’associació TGN Swing i a les dues escoles de la ciutat on s’imparteixen classes.
El dia 20 de setembre hi ha prevista una ruta pels carrers de la Part Alta organitzada per primer cop per Barraques Tarragona i TGN Swing on pararem a cada plaça per ballar a ritme de swing de la mà del quartet de jazz The Feos’ Experience.
Us recomano anar-hi perquè és molt divertit tant veure-ho com ballar-ho!
IMG_3888.JPG

I la darrera proposta també és musical, un concert d’un grup que les seves cançons han passat de generació en generació i que per a mi té un component especial perquè fou el primer grup que vaig veure en concert i en directe. Els Pets actuen el dissabte dia 20 al vespre a la Plaça de la Font presentant l’Àrea petita.

IMG_3890.JPG Bombolles és el single del seu nou disc

Aquestes són les meves 3 propostes per aquestes festes tot i que n’hi ha moltes més, espero que les gaudiu al màxim, bona Santa Tecla!

Podeu veure l’article que m’han dedicat al blog de Tarragona Cultura (tblog) en aquest enllaç.