La vie à Lyon (2/3)

Tres llocs imprescindibles de Lió (II)

A l’entrada anterior d’aquest blog, us explicava tres indrets de Lió que, si mai hi aneu, no us podeu perdre. Avui continuo amb la sèrie i aquest segon post per mostrar-vos uns tres altres llocs amb imatges. Voleu conèixer-los? 

1. Si voleu quedar bocabadats i tenir una postal a vista d’ocell de la ciutat, heu de pujar obligatòriament al mont de Fourvière. Per accedir-hi haureu de creuar els rius i el Vieux Lyon on hi trobareu el funicular més vell del món. També ho podeu fer a peu des del Vieux Lyon. Val la pena fer el trajecte a peu, si esteu una mica en forma, el paisatge i les vistes panoràmiques no us decebran pas!    

    
  
    

 2. Parc de la Tête d’Or: És un dels parcs més grans de França i si hi passegeu ho entendreu, no té fi! Es va crear el mateix any que el Central Park de Nova York i inclou un jardí botànic. És un bon lloc per anar a fer-hi fotografies de retrat, si us agrada la fotografia. Perdeu-vos-hi, veureu que és el pulmó de Lió.   

 

3. Musée d’Art Contemporain de Lyon: El Museu d’Art Contemporani de Lió es troba a la Cité Internationale i just davant del Parc de la Tête d’Or. Del 10 de setembre 2015 fins al 3 de gener 2016 és una bona època per visitar-lo perquè, tot just, s’està celebrant la 13a Biennale de Lyon. Enguany, està formada per exposicions simultànies que tenen com a denominador comú La vie moderne i hi participen diversos artistes de tot el món. Si voleu saber-ne més, només heu de clicar el seu web. A més, podeu consultar l’etiqueta #laviemoderne a les xarxes socials.

   

    
   
 Ben aviat dedicaré una tercera i última entrada a tres espais més de Lió. Ben atents!

Aquí hi podeu consultar les primeres tres recomanacions que us vaig fer.