Blaus paral•lels

Aquest divendres, 20 de juliol, a les 19h a la Cocotte (C/Portella, 13, Tarragona), hi haurà la presentació dels “Plegats” d’estiu. Un d’ells és el meu projecte Blaus paral•lels que surt a la llum a través de MensulaStudio els quals s’han llançat en el món de l’edició i han comptat amb mi publicant el que serà un dels 3 “Plegats” d’aquest estiu.

A la festa de presentació hi haurà un DJ que ens amenitzarà l’acte, pica pica de disseny, jocs, un Concurs de fotografia d’INSTAGRAM on es podran fer tantes fotos com es vulguin durant la presentació i les haureu de compartir amb l’etiqueta #Plegats; la més original tindrà premi. Ah! I una parada on podreu adquirir els llibrets signats per les autores en exclusiva, a més d’altres productes que hem confeccionat i es vendran a un preu molt i molt assequible

Blaus paral·lels es pot adquirir a la botiga online o bé, en qualsevol d’aquests establiments i llibreries, així com també a MensulaStudioa un preu mòdic d’entre 3 i 4 euros.

20120717-195045.jpgPortada del “Plegats” Blaus paral·lels

SINOPSI:
El món en què vivim és ple de desordre i confusió. La quotidianitat que ens ha tocat viure ens porta al caos i la individualitat, de manera que concebem la nostra vida amb un ritme accelerat que no ens permet veure l’existència d’altres mons.
En aquest sentit,  el cel i el mar són dos mons paral·lels, dos mons de color blau que transmeten aire fresc de llibertat i tranquil·litat, tot protegint-nos del desori habitual.